Jsme partnerem modelingové agentury Fashion Models firmy StudioMC

Jako modelka z agentury Fashion Models získáváte přístup k našim exkluzivním tréninkovým programům a fitness trenérům, kteří jsou experti v přípravě modelů na jejich profesní výzvy. A co víc, tyto výhody nejsou omezeny pouze na modelky; nyní můžete získat permanentku za zlomek ceny díky naší spolupráci s firmou StudioMC.

16.12.2023

Modelky z Agentury Fashion Models mají u Nás Speciální Možnosti Cvičení!

Vítejte v našem fitness centru, kde jsme nyní hrdými partnery modelingové agentury Fashion Models, společnosti StudioMC. Je to vzrušující spojení, které otevírá úžasné příležitosti pro modelky z agentury Fashion Models – a teď i pro vás!

Speciální Nabídka Pro Modelky i Pro Vás Jako modelka z agentury Fashion Models získáváte přístup k našim exkluzivním tréninkovým programům a fitness trenérům, kteří jsou experti v přípravě modelů na jejich profesní výzvy. A co víc, tyto výhody nejsou omezeny pouze na modelky; nyní můžete získat permanentku za zlomek ceny díky naší spolupráci s firmou StudioMC.

Co Nabízíme?

Jak Se Přihlásit? Je to jednoduché! Stačí nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu nebo telefonicky a my vám poskytneme všechny potřebné informace. Nezapomeňte zmínit, že jste modelka z agentury Fashion Models, nebo že máte zájem o využití naší speciální nabídky ve spolupráci se StudioMC.

Těšíme se na vaši návštěvu a na to, že vám pomůžeme dosáhnout vašich fitness cílů. S námi se můžete cítit krásněji, zdravěji a být v nejlepší formě!